Čia mano forumas. Jūs galite kurti temas ir dalyvauti jų aptarime.
Sukurti temą | Į sąrašą
KAS SVARBIAUSIA TAI p. DAINIUS ŽINO , KAD NŪDIENOS MUZIKANTUI RIKALINGI FAILAI SU TEKSTU. FAILŲ KOKYBĖ ŽYMIAI AUKŠTESNĖ UŽ kitų......... ŽIŪRIU KAD LANKYTOJŲ BUVO KELI TŪKSTANČIAI, O NĖ VIENAS NĖ PUSĖS ŽODŽIO. AŠ nuo savęs sakau ačiū ir linkiu pasiekti svetainės lankomumo rek. .O MIDŲ, KAIPO TOKIŲ , PILNAS INTERNETAS O PAS lietuvaičius dabar ypač paplito rusiškų midų naudojimaslietuviškoms dainoms.
Dekoju už atsiliepimus, stengsiuosi po truputi plėsti savo svetainę. Jeigu kas turite gerų midi failų ir atskirai prie jų tekstus, galiu juos sujungti i vieną, tik man atsiūskit, o jei nenorit kad būtų patalpinta i svetaine, tai siusdami į e. paštą apie tai parašykit. Jei pastebėjote, tai aš talpinu į failų archyvą tik senus gabaliukus, kurių pilna internete tik jie be tekstų, arba tekstai karaokiniaI, KURIŲ NERODO instrumentai, arba įdėti tekstai ne pagal mano stilių( vien didziosios raidės, neatskirti stulpeliai kitaip tariant ištisinis ). Aš pats groju ir dainuoju ivairiuose renginiuose, tai ir darau kaip sau, kd butų lengviau dirbti.
Ponas Dainiau dėkui už gerą svetainę, nemažai radau reikalingos informacijos. Tikiusi bendrauti ir toliau Pagarbiai JuozaS
Dėkoju, ne už tai, kad daug midų, bet už tai, kad prie kai kurių nežinomų dainų midų yra įdėti ir pliusai. Gerai pagalvota, taip ir toliau. Šaunuolis
Puiku ,Dainiau
Šaunuolis esi Dainiau,kad daliniesi tuo,ka turi su kitais,idedi tekstus i midi failus, tuo palengvindamas kolegu darba.Saugokis pono KISIUKO is TAURAGES,nes idedi ir jo darytu midu.Jis ir tave apipils purvais,kaip mane ar šiauciuna.Su pagarba kolega VIKTORAS SAMASAS
Dekui uz palaikyma, stengiuosi deti paplitusius internete midus, pats as su KISIUKU esu nepazystamas, ir jei netycia pakliuna jo daryti midai, tai vistiek jau ne vien jo kuryba, nes as ne vieno mido nededu su kitu idetu tekstu. O je jis nemoka daryti midu su tekstais - tai jau ne mano kalte. As ir kolegos Vytauto midus dedu tarp savo failu tik pats perdares teksta savo stilium. Ir jeigu jums tinka, tai naudokites, ir geru grojimu.
Būk sveikas Dainiau! Kadangi sužinojau, kad gerai darai tekstus muzikiniams failams, tai pirmiausia tavo svetainę ir aplankiau. Ačiū tau už gerą širdį, už dosnumą už kantrybę kurios turi, nes nors neteko tokio darbo dirbti, manau tai nelengva. Teko aplankyti ir kai kurių kitų šaunių muzikantų svetaines, tačiau dar nedaug aplankiau, nes neseniai susikūriau šią svetainę. Antanas Monkeliūnas.
Saunuolis! Taip ir laikyk.Sekmes.
Labai gražu, kad muzikantai palaiko vieni kitus.
Kad moki tekstus idet i mida tai saunu. Tik kam gaist laika ir kist teksta i ta siauciuno slamsta. Matai Dainiau midu gamyba yra verslas ir tie zmones kurie profesionaliai padaro mida is jo uzdirba pinigus, taigi nereikia buti tadui blindai ir dalinti veltui svetimu pinigu. Susidaro toks ispudis, kad dalindamas viska veltui, ateiti pats nieko naujo nebegausi ..
Kaip jau pastebejei tai ir as nesistengiu daug geru midu i nnterneta det, bet jau kas ir taip ideta, tai su tekstais sugrazinu, svetimu gi neistrinsi. O kas nori tik kad jam butu ideti tekstai ir nebutu internete tai atsiuncia i el, pasta ir pastu gauna atgal ( be priejimo visiems).
Ok, geru tikrai neverta viesai det, paskui pats pamatysi del ko, nes kai gauna visi kas netingi,krenta uzdarbio kaina, reitingas, atsiranda kas naudodamas siuos uz dyka gautus midus pagroti pigiau. Dabar dainuoja visi kas netingi.... ir mokantys dainuot ir nusidainuojantys. Pazystu jau neviena kuris prisisiunte is interneto "geradariu" siulomu fonuskiu, nusipirko aparatura ir skambineja i savaite pora kartu....ar negali pasiulint atliekamos chalturos.... O siauciuno slamsta tegu naudoja kas netingi.
Į tekstą galima naudoti Wiki arba HTML žymes.